metot bilişim
ankara web tasarım

Petlas Kış Lastiği

Petlas Kış Lastiği

Petlas kış lastiği tercihleriniz için merak ettiğiniz detayları Ceylan Oto Lastiğin tecrübeli ustalarına danışabilirsiniz.

Petlas kış lastiği ürün kataloğunda onlarca farklı çeşit lastik görmek mümkün olmaktadır. Bu aşamada en doğru tercihi yapabilmeniz için, aracınızın sahip olduğu jantın ölçüsüne uygun olan modellerin tespit edilmesi gerekmektedir.

Kış aylarında ticari araçlar için kullanımı zorunlu olan kış lastikleri; bireysel binek araçlarda ise hayati derecede önemli olduğu için kullanımı tavsiye edilen güvenlik önlemlerinin başında gelmektedir.

Petlas Kış Lastiği Çeşitleri

Yerli üretim olması sebebi ile hem üretim aşamasında hem de ürün temin ve tedarik sürecinde maddi olarak da avantajlara sahip olan Petlas kış lastikleri, son yıllarda kullanıcı sayısını giderek arttırmaktadır.

Geniş kitlelere hitap etmek için en küçük segmentteki binek araçtan en büyük tonajlı ticari araçlara kadar lastik temin hizmetleri verilmektedir. Yayımlanan son bilgilere göre Petlas markası bünyesinde üretilen lastik çeşitleri şu şekilde yer almaktadır.

Otomobil Kış Lastiği kategorisinde;

  • SNOW MASTER W651
  • SNOW MASTER W60
    Petlas Kış Lastiği
    Petlas Kış Lastiği
  • GLACIER W661

Modelleri yer almaktadır.

4×4 Suv Kış Lastiği kategorisinde;

  • EXPLERO PT431 H/T
  • EXPLERO PT421 A/T
  • EXPLERO PT411 A/S

Modelleri yer almaktadır.

Hafif Ticari Araç Kategorisinde;

  • FULL POWER PT835
  • FULL POWER PT825 PLUS
  • ADVENTE PT875

Modelleri yer almaktadır.

Ağır Vasıta Kış Lastiği kategorisinde;

Petlas Kış Lastiği
Petlas Kış Lastiği
  • RM905
  • SC700
  • RC700

Modelleri yer almaktadır.

Söz konusu modeller üzerinde işlenmiş olan kodlar, üretilen lastiklerin araçlar ile uyumluluğunu ve işlevleri ifade etmektedir. Petlas lastik satışları ile de hizmetlerine devam eden Ceylan Oto Lastik aracılığıyla siz de aracınıza en uygun olan lastiği tercih edebilirsiniz.

Petlas Kışlık Lastik Fiyatları

Lastik sektöründe belirlenen fiyatlar genel olarak yılda iki defa üretici marka tarafından revize edilmektedir. Fakat hem ülke içerisinde hem de dünya genelinde yaşanan ekonomik sebeplerden dolayı, son aylarda daha kısa süre içerisinde, maliyet artışlarından dolayı fiyat değişikliği yapılmaktadır.

Bu sebeple Petlas kış lastiği ürünleri tek fiyat verilememekle birlikte, piyasada genel olarak sunulan güncel fiyatlar tekil alımlar için 390 TL ile 950 TL aralığında değişmektedir. Bu fiyatlar, üretilen lastiklerin ölçüleri, işlevleri ve üretim tarihlerine bağlı olarak da değişkenlik göstermektedir.

Lastik alımı yapacak olan araç kullanıcıları, fiyatlar üzerinde alternatif rakamlara alım satım yapabilmek için lastik üretimlerinde de alternatiflere yönelebilmektedir. Bu alternatifler özellikle halk arasında çıkma olarak tabir edilen ikinci el lastiklerde ve ayrıca rafta beklemiş olan kullanılmamış olan ürünlerde kendini göstermektedir.

İkinci el lastik alımlarında, özellikle usta onayı almak gerekmektedir. Hayati tehlikelere karşı önlem alabilmek amacıyla kullanılan kışlık lastiklerde, ucuz ve işlevini kaybetmiş olan lastiklerin tercih edilmesi, faydadan çok zarar getirecektir.

Petlas Kış Lastiği Yorum

Lastik alımlarında belirleyici olan bir diğer unsur da kullanıcı yorumlarıdır. Yukarıda belirtilen durumlarda kararınız çıkma lastikten yana olacaksa, çeşitli sebeplerle satışa çıkmış olan lastiklerin usta kontrolü yapılması gerekir. Su ve kar dişleri ile tahliye kanallarının kontrolü yapılır ve lastikte tamirat ile sorun açabilecek hasarların var olup olmadığı kontrol edilir. Usta onayı ile tercih edebileceğiniz ikinci el lastikler doğal olarak sıfır üretim lastik kalitesini sunmayacaktır.

Petlas Kış Lastiği
Petlas Kış Lastiği

Son yılların ticari alışkanlıklarını değiştiren parametrelerinden bir tanesi olan kullanıcı yorumları, kış lastiği alımlarını da etkilemektedir.

Petlas kışlık lastik yorumları genel olarak olumlu seyreden puan seviyelerinde tavsiye edilmektedir. Fiyat performans ürünleri kategorisinde birçok kullanıcı için avantaj sağlayan Petlas ürünleri hakkındaki usta görüşleri için siz de Ceylan Oto Lastiğin tecrübelerinden faydalanabilirsiniz.

Ankara Kışlık Lastik

Kış lastiği tercihlerinizi belirleyen faktörlerin en önemlilerinden bir tanesi, mevsim koşullarına maruz kaldığınız şehrin fiziki ve coğrafi yapısıdır. Her bölge ve şehirde aynı zaman diliminde aynı lastiklerin kullanılması, araç sürücüsü için en iyi sonucu verecektir yargısı da yanlıştır.

Bulunduğunuz şehrin sahip olduğu kış şartlarına göre lastik tercihinde bulunması gereken şoförlerin, özellikle genel hava derecesi ve yağış oranına göre tercih yapması gerekmektedir.

Kış aylarında sadece şiddetli yağmur alan kentler için ıslak zemin tutuşu yüksek modellerin tercih edilmesi gerekirken; eksi derecelere ulaşan kentlerde de en yeni üretimlerde, kaygan zemin  tutuşuna uygun olan modeller tercih edilmelidir.

Ankara gibi karasal ve buzlanma riski yüksek olan şehirler için de hem aracınıza hem de bütçenize en uygun lastiği bizimle birlikte tercih edebilirsiniz. Avantajlı fiyatlardan faydalanmak için Ceylan Oto Lastiğin iletişim adreslerinden ve online platformlarından bizimle irtibata geçebilirsiniz.