metot bilişim
ankara web tasarım

175 65 r14 Kış Lastiği

175 65 r14 Kış Lastiği

175 65 r14 kış lastiği, trafikte seyreden otomobiller tarafından yaygın şekilde kullanılmaktadır. Kış aylarında yaşanan hayati tehlikenin en aza indirilmesi için tercih edilen kışlık lastikler hakkında daha detaylı bilgi almak için Ceylan Oto Lastiğe danışabilirsiniz.

175 65 r14 kış lastiği tercihleriniz için öncelikli olarak, bu lastiğin kendi aracınıza uygun olup olmadığını tespit etmelisiniz. Bir lastiğin bir araca uygun olması durumu ise; otomobilinizde kullandığınız janta bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Kışlık lastik alımlarınız, öncelikli olarak sizin ve birlikte seyahat ettiğiniz kişilerin hayati tehlike yaşaması ihtimallerini en aza indirmeyi amaçlar. Aynı zamanda, zorlu mevsim koşullarında, hakimiyet kaybı yaşanması durumunda, trafikte seyreden diğer araçların da yaşadığı hayati tehlike risklerini en aza indiren, dikkate alınması gereken bir parametredir.

175 65 R14 Kış Lastiği Fiyatları

Lastik tercihinin yapılması, ilk olarak, kendi aracınıza uygun olan lastiklerin tespit edilmesiyle başlar. Aracınızda kullandığınız jant ölçüleri, takılacak olan lastiğin kategorisini belirler ve bazı durumlarda alternatif ölçülerde lastik kullanımı mümkün olmaktadır.

Kışlık lastik fiyatları, genel olarak üretici olmayan ülkelerde yurt dışı para birimlerine bağlı olarak değişkenlik göstermektedir.

Türkiye’de hem yerli üretim hem de yurt dışından getirilen ithal ürünler bulmak mümkündür. Bu sebeple, lastik arayışı içerisinde bulunan kullanıcıların karşısına farklı markalara ait olmak üzere farklı fiyatlarda, alternatif kalitelerde lastik çeşitleri çıkmaktadır.

Özellikle döviz kuruna bağlı olarak yaşanan fiyat dalgalanmasından en alt düzeyde etkilenmeniz için; Ceylan Oto Lastiğin Ankara merkeziyle irtibata geçebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesi içerisinde sizler için en uygun ürünleri bulma aşamasında da destek veren Ceylan Oto Lastik, en avantajlı fiyatları sunarak müşteri odaklı hizmet vermeye devam etmektedir.

175 65 R14 lastik kodu; genel olarak aracınıza uygun olan ölçüde lastik almanızı için referans olarak tespit edilen kodlardan oluşmaktadır. Bu açıklamada yer alan;

175 65 r14 Kış Lastiği
175 65 r14 Kış Lastiği
  • 175 sayısı, lastiğin sahip olduğu taban genişliğini ifade eder,
  • 65 sayısı; lastiğin yan cephede yer alan yanak yüksekliğini ifade eder,
  • R harfi lastiğin Radial imal tekniği ile üretildiği açıklar,
  • 14 sayısı ise; jant ile uygunluğun sağlandığı çapı “inç” ölçü birimi ile ifade etmektedir.

Siz de avantajlı fiyat fırsatlarından faydalanmak için; Ceylan Oto Lastiğin online adresini ziyaret edebilir, telefondan görüşme sağlayabilir ya da Ankara’da bulunan merkezimizi ziyaret edebilirsiniz.

  • Kumho, Pirelli, Hankook, Continental,
  • Michelin, Petlas, Yokohoma,
  • Good Year, Bridgestone

Markaları dahil olmak üzere; fiyatları güncellenmekle birlikte genel olarak adet bazında 400 TL ile 850 TL aralığında yer alan fiyatlara ulaşılabilmektedir. Fiyat bilgisi talep ederken marka-model ve üretim tarihi detaylarını belirterek fiyat almanızı tavsiye ediyoruz.

Kışlık Lastik Fiyatları

Kış lastikleri genel olarak yaz lastiklerine kıyasla daha maliyetli olan ürünlerdir. Hem lastiklerin üretim aşamasında, kullanım amacına bağlı olarak farklı işçilikler yapılır hem de kullanılan hammadde ölçüsü diğer lastiklere oranla daha yoğun miktarda sarf edilmektedir. Bu gibi sebeplere bağlı olarak daha maliyetli bir görüntüye sahip olan kışlık lastikler; genel olarak şu an için adet bazında 350 TL’den başlamaktadır. Tercih edilecek olan lastiğin klasmanı ve ölçüsüne bağlı olarak 4 bin TL’ye kadar çıkabilmektedir.

Siz de güncel fiyatlara dair bilgi almak istiyorsanız, bize ulaşarak; aracınızın ölçülerini ifade ederek en avantajlı fiyatların ne kadar olduğunu ve markalara ait olan çeşitleri öğrenebilirsiniz.

 

2. El Kış Lastiği

Kış lastiğinin kullanım amacı doğrudan güvenlik önlemi almakla bağlantılı bir tercihtir. Yazlık lastiklerin tercih sebebi; olumlu mevsim koşullarında, kullanılan aracın hantal kalmaması, yüksek performansa sahip olması, yakıttan tasarruf edilmesi gibi sebeplere bağlı olmaktadır.

Dolayısıyla kış lastiği alımlarında tercihler için dikkat edilmesi gereken parametreler genel olarak can güvenliğini sağlamak için üretilen detayların sağlıklı olmasıdır. 2. El alınacak olan lastikler doğası gereği fabrika çıkışlı yeni ürün kadar sağlıklı olamayacaktır. Bu noktadaki tercihleriniz, ustaların bakımları ile onaylanan lastiklerden yana olmalıdır. Bize ulaşarak, sağlık ve kondisyon testleri yapılmış olan 2. El lastikler hakkında da detaylı bilgi alabilir ve stok durumuna göre fiyatlara ulaşabilirsiniz.

175/ 65 R14 Çıkma Lastik

2. el piyasası son yıllarda rağbet gören piyasaların ilk sıralarında yer almaya devam ediyor. Halk dilinde çıkma lastik olarak bilinen kullanılmış lastikler ise kendi aralarında farklı kalite, kondisyon ve kategorilere ayrılıyor.

Her çıkma lastiğin kötü olduğu düşüncesi olarak yerleşen yanlış görüş, son yıllarda yerini daha doğru bilgilere bırakmış durumda. Ceylan Oto Lastik bu konuda da sizlere destek ve hizmet vermeye devam etmektedir. Stoklarına giren lastiklerin güvenlik ve sağlık incelemeleri yapıldıktan sonra satışa çıkan modelleri için güncel fiyatlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Sizin için hem montaj hem de balans hizmetlerini de sağlayan firmamız dahilinde alacağınız lastikler, sağlık ve kalite kontrolü yapılmamış şekilde satılan, herhangi bir firma sorumluluğunda olmayan lastikler gibi olmayacaktır. Sıfır veya ikinci el lastik alımlarınızda tercih edeceğiniz Ceylan Oto Lastikten her zaman üretim tarihi olarak yeni lastiklere sahip olabilirsiniz. Tercihlerinizde, raf ömrünü tamamlamış olan lastiklerden kaçınmanız için sizlere usta ve hizmet destekleri de sunmaya devam ediyoruz…